Språk
    Valuta
    Valutakonverteraren är endast avsedd som hjälpmedel, den bör inte ses som exakt eller i linje med valutaändringar i realtid, faktiska valutakurser kan variera. Inga rättigheter kan härledas från valutakonverteraren eller dess resultat, valutakurser kan ändras utan förvarning.

Ladda ner vår app!

Med RED Sightseeing kan du utforska Köpenhamn bekvämt från våra hop-on-hop-off-bussar och båtar. RED Sightseeing-appen har praktiska funktioner som gör att du kan lokalisera och spåra våra bussar i realtid på stadskartan, hitta alla våra hållplatser, planera din idealiska rutt, köpa biljetter och få mer information och rabatter på stadens höjdpunkter.

Det är enkelt att använda RED Sightseeing-appen. Den är utformad för att göra din stadsutforskning med RED Sightseeing ännu bättre. Så här fungerar den:

Ingen onödig väntan
Du hittar alla våra hållplatser och var våra bussar och båtar finns på kartan i appen. Det är bara att öppna appen för att se om det finns en buss eller båt nära dig att hoppa på. Hoppa på och av så ofta du vill.

Navigera
Se din position på kartan och navigera dig till den plats du vill besöka i staden. Klicka bara på din destination på kartan så beräknar vi gångavståndet i kilometer och tid.

Viktiga uppdateringar
Vi meddelar dig om särskilda händelser i staden påverkar våra bussars och båtars rutter eller hållplatser.

Höjdpunkter
Här hittar du alla de bästa sevärdheterna i Köpenhamn. Är du intresserad av specifika höjdpunkter? Klicka på den höjdpunkt du vill ha på kartan så visar vi dig mer information om den attraktionen. Vi erbjuder också en lista över intressanta attraktioner som du kan bläddra igenom. Låt dig inspireras och bestäm vilken rutt som passar bäst för din personliga resplan.

Flera språk
Appen finns på engelska, tyska, spanska, danska, svenska och franska.

Sök enkelt efter RED Sightseeing på Google Play eller Apple App Store.