Språk
    Valuta
    Valutakonverteraren är endast avsedd som hjälpmedel, den bör inte ses som exakt eller i linje med valutaändringar i realtid, faktiska valutakurser kan variera. Inga rättigheter kan härledas från valutakonverteraren eller dess resultat, valutakurser kan ändras utan förvarning.

Viking by night

VIKING BY NIGHT

Resan börjar vid Skeppsbron (vid Gustav lll staty) där ni möts av en riktig viking som tar er med på en timmes båttur. Men var inte oroliga, ni slipper överfall och plundringsräder och får istället se Stockholm från sin vackraste sida. Under tiden ger vår viking er en kort introduktion till vikingatiden och om vilka vikingarna egentligen var.

Efter en timmes båtresa och trevligheter tillsammans anländer ni till vikingarnas hem på Djurgården. Här får ni ett typiskt vikingavälkomnande med museets specialbryggda alkoholfria mjöd, torkat älgkött och rotfruktschips. Er vikingaguide tar er sedan med på en guidad visning om vikingatiden och om Jól, vikingatidens motsvarighet till dagens julfirande.

Ni avslutar besöket med att åka med på en dramatisk vikingafärd - Ragnfrids Saga. Här får ni följa med Harald och hans gäng genom det vikingatida Europa, på jakt efter silver och ära, medan familjen kämpar mot fattigdom och svält hemma på gården.


Är du glada att delta i denna Viking-upplevelse? Kontakta event.redsightseeing@tourismgroup.com för mer information och bokningar.

  • Tidsåtgång:
    Ca 2 timmar (varav 1 timma på båten)
  • Start:
    17:30 hr.
  • Anländer till Museet:
    18:30 hr.
  • Pris:
    615 kr/person minimumdebitering 25 pers.


Bokningsbart mellan 1 November och 22 December.
För mellan 25 och 90 personer.
Bokning 7 dagar innan. Bekräfta antal 3 dagar innan.

Kontakta event.redsightseeing@tourismgroup.com för mer information och bokningar.