Språk
    Valuta
    Valutakonverteraren är endast avsedd som hjälpmedel, den bör inte ses som exakt eller i linje med valutaändringar i realtid, faktiska valutakurser kan variera. Inga rättigheter kan härledas från valutakonverteraren eller dess resultat, valutakurser kan ändras utan förvarning.

Berlin Icebar är tillbaka!

Teamet bakom Berlin Icebar bestämde sig för att utnyttja den koronaforcerade stängningen. De gjorde stängningen till en möjlighet att totalrenovera baren. Nu har den gått från en cool plats för en drink till en arktisk upplevelse.

warm tavern bar

Tyska polarexpeditioner

Vem visste att tyskarna deltog i polarexpeditioner? Det gjorde de dock! Den första skedde 1868 och den andra 1869. Det är denna andra som innehåller en äventyrlig berättelse som har blivit temat för den helt nyrenoverade Berlin Icebar: Polarexpeditionen.

När du går in i baren får du din egen sjömansbok, som registrerar dig som besättningsmedlem på utforskningsfartyget Hansa och hjälper dig att hålla reda på de gratis drinkar som du får med din biljett. Inuti transporteras du från hjärtat av Berlin till Bremerhaven. Efter att du har lärt känna dina besättningskamrater på krogen kallar kaptenen dig upp på fartygets däck. Vinka adjö till människorna i hamnen medan du tar på dig en varm dunjacka och handskar för att förbereda dig för den frusna världen före Grönlands östkust.

icebar

Fast på ett isflak

I själva isbaren kan du njuta av ytterligare två kostnadsfria drinkar och uppleva äventyret med den ursprungliga Hansa-besättningen. Deras fartyg fastnade i ett isflak som sakta krossade det tills det sjönk. Kaptenen beordrade sin besättning att ta med sig all proviant ut på isen, där de överlevde hela vintern under hot från hypertermi och isbjörnar.

Har du vad som krävs för att trotsa den arktiska kylan som den ursprungliga besättningen på Hansa? Gå till Berlin Icebar och njut av tre gratis drinkar!